Wszystkie dania przygotowujemy na miejscu.
Potrawy są świeżo gotowane. Nie serwujemy dań z gotowych produktów wcześniej zamrożonych.
Serwowane dania gotowane są ze świeżych a nie mrożonych surowców.
Mięso i wędliny są zawsze świeże i pochodzą z należącego do firmy Zakładu Przetwórstwa Mięsa w Pilźnie.
Bary Taurusa specjalizują się w tradycyjnej kuchni polskiej ze słynną golonką podkarpacką z Pilzna, pilzneńskimi pierogami, kluskami oraz innymi daniami kuchni polskiej jak: żurek, bigos, kotlet schabowy, gołąbki czy krokiety.
Aż 15 produktów serwowanych wprost lub wchodzących w skład potraw jest wpisanych na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Oznacza to, że są one produkowane wg tradycyjnych, regionalnych receptur ze świeżych surowców, nie zawierają konserwantów, zamienników i dodatków wspomagających.
Dowiedz się więcej
Firma "Taurus" posiada szereg znaczących wyróżnień. Najważniejsze z nich to:
Klientowi oferujemy produkt, który smakuje i nie szkodzi. Bezpieczeństwo zdrowotne jest naszym pierwszym i najważniejszym zadaniem.
Realizujemy System HACCP, który daje gwarancję produkcji i sprzedaży wyrobów spełniających wymagania mikrobiologiczne, bezpiecznych dla zdrowia.
Dowiedz się więcej